Blog

image

Mikroszkópos gyökérkezelés

Avagy a fogak megmentése nem a mikroszkópon múlik   Aki ismer minket és járt már a Balla-Dent fogászati klinikán, tudja, hogy szenvedélyesen hiszünk a fogak megtartásában. Immáron családi hagyomány, hogy a gyökérkezelést és „a legjobb fog a saját fog” fontosságát..

Továbbchevron_right
image

Manager-szűrés

A legtöbb ember hajlamos az első benyomás alapján ítélni. A tiszta kéz, a fehér fogak, az ápolt bőr a jó megjelenés nélkülözhetetlen kellékei. Amikor először találkozunk valakivel, még mielőtt bemutatkoznánk és bármit is mondanánk magunkról, a külsőnk, a mosolyunk már beszél. Elárulja, hogy..

Továbbchevron_right
image

A gyönyörű fogakhoz kell a hely

Kedvenc eseteink egyike. A páciens azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy az első fogait, melyek nagyon letöredezettek, állítsuk helyre héjakkal. Ez az eset tökéletesen bemutatja, hogy általában a héjakkal tényleg tökéletes esztétikát tudunk elérni viszonylag minimális beavatkozással, azonban nem minden..

Továbbchevron_right
image

Fogszabályozás bármely életkorban

Ideális esetben már gyermekkorban sor kellene kerüljön a fogszabályozásra. A nem megfelelő irányba fejlődő fogak, amellett, hogy esztétikai hátránnyal járnak, egyéb fogászati problémák mellett beszédhibához is vezethetnek, mely által mind gyermekkorban, mind felnőttkorban komoly önértékelési zavar alakulhat ki. Azonban, ha..

Továbbchevron_right
image

Fogfehérítés

Tudván, hogy a fogfehérítés inkább egy esztétikai-kozmetikai beavatkozás, semmint egy fogorvosi kezelés, rengeteg módszert, márkát és tévhitet találhatunk a piacon. Távol álljon tőlem, hogy egy akadémiai székfoglalóba kezdjek bele ezzel a témával kapcsolatban, inkább egy nagyon rövid és egyszerű leírást szeretnék..

Továbbchevron_right
image

Héjak bármely korban

Különleges esethez volt szerencsém nemrégiben. Praxisunk során gyakran készítünk héjakat a tökéletesebb esztétika eléréséhez és az apróbb szépséghibák leplezéséhez. Azonban ezzel a kéréssel a fiatalabb korosztály szokott megkeresni, hiszen az idősebb generációnak már vagy a hiányosabb fogazat vagy a kellő..

Továbbchevron_right
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial