Fogpótlások

Az általános fogászat része, mely a hiányzó fogak pótlásával foglalkozik, helyreállítva ezzel az étkezés, beszéd és esztétika egészét. A jó fogpótlás nem csak a megfelelő esztétika elérésére törekszik, hanem a megfelelő szájhigiéné elérésére és annak fenntartására. A fogpótlások számos lehetősége közé tartoznak a koronák, hidak, héjak, részleges koronák, betétek, teljes és részleges kivehető fogpótlások, kombinált fogpótlások és az implantátumon elhorgonyozható fix illetve kivehető fogpótlások. A személyre szabott, megfelelő pótlás kialakításához személyes konzultáció szükséges, mely során páciens és orvos közösen tervezi meg a kívánt eredményt.

Klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges és esztétikus pótlásokra. A professzionális és pontos munkák létrehozásához elengedhetetlen feltétel a megfelelő fogtechnikai labor, akik nem csak szakértelmükkel de művészi látásmódjukkal is tökéletesen kiegészítik csapatunkat.

Kollégáinkkal együtt nap, mint nap azon dolgozunk, hogy gyönyörű mosolyokat csaljunk pácienseink arcára, helyreállítva a természetes esztétikát, vagy még annál is szebbet alkotva.

 

 

 

 

Google+
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial